17. jun. 2016
Af Dorte Quist

Kronprinsesse Marie-Chantal flytter til New York med sin famile

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/polfoto_546886811.jpg
Foto: AOP
Nu hvor det andet barn flytter til USA for at studere, har kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos besluttet, at forlade London. Sammen med de tre sidste hjemmeboende sønner flytter de til New York.
Efter 12 år i London flytter kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos nu tilbage til New York. Her flyttede de fra i 2004, hvor de solgte deres store White Ash Farm i Connecticut for fem millioner dollars. Drømmer du om en gratis rejse? Klik her! Men nu er børnene ved at blive store, og sidste år flyttede familiens eneste datter, prinsesse Maria-Olympia til netop New York for at studere fotografi og mode på New York University.

Marie-Chantal har pendlet til New York

Kronprinsesse Marie-Chantal har været i New York flere gange i årets løb for at besøge sin datter, og nu hvor hendes ældste søn, prins Konstantine Alexios, også begynder at studere i USA til efteråret, har kronprinsesse Marie-Chantal og hendes mand besluttet, at de følger efter til New York for at være tættere på børnene. SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marie-Chantal - et kongeligt stilikon Marie-Chantal og Pavlos kan nok også forudse, at de tre næste sønner med årene også vil studere i USA. Dronning Anne-Marie og kong Konstantin har også forladt London Måske spiller det også ind, at kronprins Pavlos’ forældre, kong Konstantin og dronning Anne-Marie, heller ikke mere bor i London. De flyttede som bekendt til Athen for et par år siden og nyder nu deres optium i et smukt hus i det eksklusive Porto Heli område udenfor Athen. Kronprins Pavlos kommer med flytningen også helt tæt på sin yngste lillebror, prins Philoppos, der arbejder på Wall Street i den amerikanske storby.
https://imgix.billedbladet.dk/mittamtam-banner2.png
null

Læs mere om: