Fredag, 18. december 2015 — af Dorte Quist

Kronprinsesse Marie-Chantal giver hunden sin egen social profil

Foto: Privat
Kronprinsesse Marie-Chantal har overtaget sin datters hund, Star, efter datteren er flyttet hjemmefra. Nu har kronprinsessen oprettet en Instagram-profil for den lille populære franske bulldog.

Kronprinsesse Marie-Chantal har overtaget sin datter, prinsesse Maria-Olympias, lille charmerende franske bulldog, Star, efter datteren er rejst til New York for at studere.

Og Star er virkelig blevet en stor stjerne hos den græske kronprinsfamilie i London.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Marie-Chantal poster så mange billeder af den lille søde "frenchie", som kronprinsessen kalder den, at Star nu har fået sin egen Instagram-profil.

Den græske kronprinsfamilie i London har altid haft et blødt punkt for hunde, og der løber som regel fire-fem stykker rundt i deres store hus. Datteren prinsesse Maria-Olympia fik for et par år siden sin helt egen hund, en lille franske bulldog, som hun døbte Star.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marie-Chantal - et kongeligt stil-ikon

Kronprinsesse Marie-Chantal deler mange hundebilleder

Men da den unge kvinde i efteråret flyttede til New York for at studere på New York Universitet, kunne hun ikke have sin hund med.

Star måtte derfor blive hjemme hos resten af familien i London, hvor kronprinsesse Marie-Chantal har et blødt punkt for sin datters hund. Faktisk poster kronprinsesse Marie-Chantal så mange billeder af lille Star, at hun nu har besluttet at oprette hundens egen profil under navnet "starthefrenchie", og siden har det virkelig ikke skortet på billeder af den lille beigefarvede charmør med de store øre og øjne.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

På et af billederne kan man dog se, at den lille hund ikke har glemt hvem der er dens rigtige hundemor; her sover Star nemlig trygt på prinsesse Maria-Olympias tomme seng.

Kronprinsesse Marie-Chantal har givet tilladelse til at vi må bringe de private billeder fra Instagram.

Et billede slået op af Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) den

16. Dec 2015 kl. 5:55 PST

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden