7. mar. 2019
Af Niels Burgos

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos sagde farvel til Elton John

Kronprins Pavlos, kronprinsesse Marie-Chantal, Elton John, prins Philippos
Kronprins Pavlos, kronprinsesse Marie-Chantal, Elton John, prins Philippos
Foto: mariechantalblog.com
Pop-legenden gav koncert i New York - og blev hyldet af titusinder af fans. Heriblandt det græske kronprinspar

I mere end et halvt århundrede har han lagt lydsporet til flere generationers liv i hverdag og fest. Men i disse måneder siger 71-årige Elton farvel til sit enorme og trofaste koncertpublikum ved sin "Farewell Yellow Brick Road"-tour, der også bringer ham til Royal Arena i København.

Smukt farvel

"Det er på tide, jeg slutter med turnere, så jeg fuldt kan fokusere på den næste fase af mit liv", sagde Elton ved starten af sin verdensturné.

Onsdag den 6. marts gjaldt det dog New York, hvor en propfyldt Madison Square Garden genlød af en stribe af pop-legendenens allerstørste hit - naturligvis med "Goodbye Yellow Brick Road" som sidste ekstranummer og dermed et smukt og gribende farvel til en kæmpemæssig fanskare.

En fantastisk aften

Blandt aftenens gæster var også det græske kronprinspar, Marie-Chantal og Pavlos, samt Pavlos lillebror, prins Philipos på 32. Det græske kronprinsear er hhv. 50 og 51 år - og er dermed begge vokset op med Elton Johns musik. Det var derfor også helt naturligt, at de mødte deres musikalske helt bag scenen - et møde, kronprinsesse Marie-Chantal fik foreviget og lagde ud på sin blog, mariechantalblog.com, med kommentaren "A great night" - en fantastisk aften. BILLED-BLADET har fået lov at dele fotoet her.

Læs mere om: