16. nov. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos til familietræf i London

Kronprinsesse Marie-Chantal med familie
Kronprinsesse Marie-Chantal med sin mand, svoger og svigerinde.
Foto: All Over Press
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos hyggede med flere familiemedlemmer og nære venner ved en særlig foto-udstilling i London.
Der var royalt græsk familietræf i hjertet af London forleden. Både kronprins Pavlos, 48, og hans kronprinsesse Marie-Chantal, 47, samt prins Nikolaos, 46, og hans bedre halvdel Tatiana, 35, var til stede på Christie's Exhibitions i den engelske hovedstad. Også kong Konstantin, 75, og dronning Anne-Marie, 69, var med.

I selskab med venner

Det var en helt særlig foto-udstilling, som havde trukket den græske kongefamilie til Christie's, hvor de var i godt selskab med engelske venner blandt andre lensgreve David Linley. Smukke værker Det drejede sig naturligvis først og fremmest om de smukke og udfordrende værker på udstillingslokalernes vægge. Pavlos og brormand Nikolaos samt Marie-Chantal og Tatiana spadserede rundt og nærstuderede de forskellige værker. Det gjorde Konstantin og Anne-Marie bestemt også. Konstantin måtte dog på et tidspunkt lige hvile de gamle ben et lille øjeblik, og han satte sig smilende på en stol.

Pletskud af familien

I løbet af aftenen blev der i øvrigt lavet flere nye, fine fotografiske værker, da den royale familie blev foreviget i forskellige konstellationer. Pavlos og Marie-Chantal stillede op som par, og derefter sammen med Nikolaos og Tatiana. Der blev også lavet et familiefoto med Pavlos, Marie-Chantal, Nikolaos, Tatiana samt Konstantin og Anne-Marie.

Læs mere om: