26. okt. 2015
Af Dorte Quist

Kronprinsesse Marie-Chantal på endnu en universitets-tur

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/marie_4.jpg
Foto: Privat
Det græske kronprinspar besøger prestigefyldte universiteter i USA sammen med deres ældste søn. Sidste år tog de samme tur med deres ældste datter.

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal følger i mange amerikanske og internationale forældres fodspor og er på rundtur til en række universiteter med deres ældste søn prins Konstantine Alexios, der fylder 17 år på torsdag.

Det er kun et år siden, at det græske kronprinspar var på den samme tur med deres datter prinsesse Maria-Olympia, der endte med at vælge sin mors gamle universitet - New York Universitet, hvor hun i dag er tilmeldt studier i fotografering og mode.

LÆS MERE: Se kronprinsesse Marie-Chantal som stilikon

Hendes lillebror, prins Konstantine Alexios, har valgt at besøge en række af de aller mest prestigefyldte amerikanske universiteter - de såkaldte Ivy League universiteter - såsom Harvard, Princeton, Yale, Georgetown og Brown. Alle sammen er steder, som er meget dyre at gå på - hvis man overhovedet har karakterne til at komme ind!

Efter besøgene på syv amerikanske universiteter, skal den unge prins hjem til London og gå i tænkeboks og beslutte sig for, hvilket universitet og hvilket studie han vil i gang med næste sommer.

https://imgix.billedbladet.dk/pavlos.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: