7. aug. 2016
Af Dorte Quist

Kronprinsesse Marie-Chantal stolt af sin datter

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/13557125_150967741974358_1163872378_n1.jpg
Foto: AOP
Sammen med Keith Richards barnebarn og Sylvester Stallones datter er prinsesse Maria-Olympia på forsiden af det næste nummer af det hæderkronede magasin Town & Country.

"Det er min baby!" skriver kronprinsesse Maria-Chantal stolt på sin Instagramkonto under et billede af sin datter, prinsesse Maria-Olympia. September måneds nummer af det hæderkronede engelske magasin, Town & Country, er nemlig prydet af et stort flot portræt af kronprinsesse Marie-Chantals datter, prinsesse Maria-Olympia sammen med Sylvester Stallones datter med Jennifer Flavin, modellen Sistine Stallone og modellen Ella Richards, barnebarn af Rolling Stone-guitaristen Keith Richards.

Den ansete magasin har interviewet de tre smukke unge kvinder for at finde ud af, hvorfor de har så mange, mange tusinde, der følger dem på de sociale medier. Prinsesse Maria-Olympia har selv over 88.000 følgere på Instagram, mens Sylvester Stallones billedskønne modeldatter, Sistine, bliver fulgt af flere end 186.000 mennesker over hele verden.

Billedet er bragt med tilladelse fra kronprinsesse Marie-Chantals Instagramkonto.

Læs mere om: