12. jul. 2018
Af Dorte Quist

Marie-Chantal forskrækket: Prins Odysseus hastet på hospitalet

Prins Odysseus og kronprinsesse Maria-Chantal
Prins Odysseus og kronprinsesse Maria-Chantal
Foto: AOP
Kronprinsesse Marie-Chantals næstyngste søn, 13-årige prins Odysseus, fik en alvorlig allergisk reaktion efter at have spist sushi og blev hastet på hospitalet med åndedrætsbesvær.

Kronprinsesse Marie-Chantal og hendes mand, kronprins Pavlos, måtte chokeret se til, mens deres næstyngste søn, prins Odysseus, forleden blev ramt af et alvorligt anafylaktisk ckok, efter han havde spist sushi.

Marie-Chantal fortæller om episoden på sin blog, og om hvordan det rystede hende, at hun slet ikke genkendte symptomerne hos den 13-årige søn, selv om hun ellers regner sig selv for at være familiens store sundhedsekspert.

Især har det rystet kronprinsesse Marie-Chantal, at hun ikke var i stand til at lægge to og to sammen, da Odysseus begyndte at hoste, få en hvæsende vejrtrækning og spytte slim op.

Først da sønnen klagede over, at han havde besvær med at trække vejret, ringede forældrene til lægen, som sendte en ambulance afsted med det samme.

Da forældrene og Odysseus ankom til hospitalet, gik det hurtigt med at få sønnen - der nu havde fået udslæt, var blevet rød i ansigtet og lilla på læberne – i behandling med hydrocortison, adrenalin, antihistamin og flere andre slags medicin.

Kronprinsesse Marie-Chantal rystet over sig selv

Særligt har det chokeret kronprinsesse Marie-Chantal, at hun ikke genkendte sønnens symptoner på den allergiske reaktion, fordi hun selv har flere venner, der har børn med kraftig allergi.

Så sent som samme eftermiddag havde Marie-Chantal nemlig været sammen med en nær veninde, hvis lille datter er meget allergisk overfor nødder, og de to veninder havde netop talt om datterens allergi, og hvordan den udartede sig.

Derfor giver hun i sin klumme udtryk for, hvor chokerende det har været for hende, at hun få timere senere ikke genkendte symptomerne hos sin egen søn.

Heldigvis har prins Odysseus det rigtig fint igen.

https://imgix.billedbladet.dk/8.18647034_0.jpg
Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal og deres sønner. Prins Odysseas tv.
Foto: AOP

Læs mere om: