Marie-Chantal og Pavlos snart alene: Tredje barn er flyttet hjemmefra

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos

Foto: MEGA
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos var ude og handle til prins Achileas Andreas' nye kollegieværelse i New York.

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos var i weekenden en tur i indkøbscentret Bed, Bath & Beyond med deres mellemste barn, den 19 årige prins Achileas Andreas.

Lige som sine to ældre søskende, prinsesse Maria-Olympia og prins Konstantin-Alexios, er det nu blevet det græske kronprinspars mellemste barns tur til at flytte hjemmefra forældrenes store lejlighed i New York, og ind på et kollegium tilknyttet universitetet, hvor han skal studere. 

Mor og far gik med i kæde-butikken Bed, Bath and Beyond og provianterede, så den unge prins er klar til kollegielivet.

Prins Achileas Andreas, der fyldte 19 år for to uger siden, skal ligesom sin storesøster, læse på New York University, NUY.

Det var dog ikke den unge prins selv, der sørgede for, at kollegieværelset var klar til at indtage. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mor, kronprinsesse Marie-Chantal, havde gang i både støvsuger, gulvskrubbe og indretningsgén, kan man se på kronprins Pavlos' Instagram, da hendes søn flyttede ind på et delt kollegieværelse på Founders Hall, som er New York Universitys 26 etagers høje bygning med plads til 700 studerende.

Prins Achileas Andreas er den tredje af kronprinsparrets fem børn, der forlader reden.

Tilbage hos mor og far er nu "kun" prins Odysseus Kimon, der fylder 15 år midt i september, og yngstemanden, prins Aristidis Stavros, der er 11 år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden