Model og prinsesse: Maria-Olympia fylder 25

Prinsesse Maria-Olympia.

Prinsesse Maria-Olympia.

Arkivfoto: Mega
Dronning Anne-Maries ældste barnebarn, prinsesse Maria-Olympia, fylder 25 år

Prinsesse Maria-Olympia, der til daglig bare bliver kaldt Olympia, fylder søndag 25 år.

Den græske prinsesse, der er ældste barn og eneste datter af kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal, kom til verden i New York, hvor hendes forældre boede, i 1996.

Siden flyttede familien til London, hvor de boede under størstedelen af prinsessens opvækst, inden familien igen relokerede til New York.

I den amerikanske storby har prinsesse Maria-Olympia både boet, arbejdet som model og uddannet sig.

I 2019 blev hun færdig fra Gallatin School of Individualized Study på New York University, hvor hun læste mode-forretning og markedsføring.

Siden da har hun primært arbejdet som model, blandt andet for mærker som Louis Vuitton og danske SaksPotts og i modemagasiner som Vouge og Harpers Bazaar.

Prinsessen, der denne sommer har været på ferie med sine forældre og fire brødre i Grækenland, er blevet kædet sammen med den britiske adelssøn, Peregrine Pearson, der er søn af Michael Pearson, den 4. Viscout Cowdray.

Hverken Maria-Olympia, familien eller det græske hof har bekræftet, at Pearson er prinsesse Maria-Olympias kæreste, men den unge brite er i hvert fald med i Grækenland på sommerferie, lige som han var at finde på familiens sommerbilleder sidste år.

Det er sandsynligt, at prinsesse Maria-Olympia igen i år vil fejre sin fødselsdag i Grækenland, som hun tidligere har gjort. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden