Søndag, 25. juli 2021 - af Lene Skriver Bak

Model og prinsesse: Maria-Olympia fylder 25

Prinsesse Maria-Olympia.
Prinsesse Maria-Olympia.
Arkivfoto: Mega
Dronning Anne-Maries ældste barnebarn, prinsesse Maria-Olympia, fylder 25 år

Prinsesse Maria-Olympia, der til daglig bare bliver kaldt Olympia, fylder søndag 25 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den græske prinsesse, der er ældste barn og eneste datter af kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal, kom til verden i New York, hvor hendes forældre boede, i 1996.

Siden flyttede familien til London, hvor de boede under størstedelen af prinsessens opvækst, inden familien igen relokerede til New York.

I den amerikanske storby har prinsesse Maria-Olympia både boet, arbejdet som model og uddannet sig.

I 2019 blev hun færdig fra Gallatin School of Individualized Study på New York University, hvor hun læste mode-forretning og markedsføring.

Siden da har hun primært arbejdet som model, blandt andet for mærker som Louis Vuitton og danske SaksPotts og i modemagasiner som Vouge og Harpers Bazaar.

Prinsessen, der denne sommer har været på ferie med sine forældre og fire brødre i Grækenland, er blevet kædet sammen med den britiske adelssøn, Peregrine Pearson, der er søn af Michael Pearson, den 4. Viscout Cowdray.

Hverken Maria-Olympia, familien eller det græske hof har bekræftet, at Pearson er prinsesse Maria-Olympias kæreste, men den unge brite er i hvert fald med i Grækenland på sommerferie, lige som han var at finde på familiens sommerbilleder sidste år.

Det er sandsynligt, at prinsesse Maria-Olympia igen i år vil fejre sin fødselsdag i Grækenland, som hun tidligere har gjort. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden