11. mar. 2020
Af Niels Burgos

Mor og datter inviterer indenfor: Hjemme hos Marie-Chantal

Prinsesse Maria-Olympia, kronprinsesse Marie-Chantal
Prinsesse Maria-Olympia, kronprinsesse Marie-Chantal
Foto: Mega
I år fejrer kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos sølvbrullup. I den anledning stiller hun og datteren Maria Olympia op til interview i hjemmet i New York

Det smukke townhouse midt i New York har været i familien Millers eje i mange år - og nu er det fast USA-base for familien Millers datter, Marie-Chantal, der for 25 år siden blev kronprinsesse af Grækenland. Og netop de 25 år, der er gået siden det spektakulære bryllup med dronning Anne-Maries ældste søn, er anledningen til, at Marie-Chantal har inviteret det store magasin HELLO! indenfor i det smukke hus. Her har hun sammen med sin 23-årige datter, Maria-Olympia, givet et længere interview om livet i New York og om forholdet mellem mor og datter.

Marie-Chantal, 51, besluttede for nogle år siden at rykke deres faste base fra London til New York - og det var helt naturligt, at hun og Pavlos flyttede ind i det store townhouse. "Vi mødtes, mens jeg boede her" fortæller Marie-Chantal, der også røber, at det netop var i dette hus, parret holdt deres forlovelsesfest. Huset rummer således mange minder for parret - og Marie-Chantal beskriver det som at flytte "hjem".

Da samtalen falder på forholdet mellem mor og datter, er Maria-Olympia klar med kærlige ord til sin mor. Hun beskriver sin mor som sin bedste ven og en fantastisk rolle-model - og forklarer, at hendes mors sans for humor er "så forfriskende".

https://imgix.billedbladet.dk/mnc1.jpg
Dronning Anne-Marie, kronprins Pavlos, kronprinsesse Marie-Chantal, prinsesse Maria-Olympia
Foto: Mega

Læs mere om: