Nyder solen i varme omgivelser: Prins Philippos og prinsesse Nina på ferie med prinsesse Theodora og hendes forlovede

Prins Philippos og prinsesse Nina.

Prins Philippos og prinsesse Nina.

Foto: Hanne Juul
Prins Philippos og prinsesse Nina er taget på ferie med prinsesse Theodora og hendes forlovede.

Prins Philippos og prinsesse Nina har kunnet nyde påsken i varme og romantiske omgivelser. De har netop været på luksuøs drømmeferie i Egypten med en masse venner, men nu er parret rejst videre til et andet afrikansk land.

På sin Instagramprofil deler prinsesse Nina i sin story, at hun og prins Philippos er i Mozambique, og de har kongeligt selskab!

Prinsesse Nina har nemlig delt flere billeder af prinsesse Theodora og hendes forlovede, Matthew Kumar, og derfor ser det ud til, at dronning Anne-Marie og kong Konstantins to yngste børn kan nyde aprilsolen i Mozambique sammen.

Ifølge prinsesse Nina bor selskabet på Kisawa Sanctuary, som er Ninas helt store hjertebarn. Det er nemlig Nina selv, der står bag hotellet, som strækker sig over 300 hektar på den naturskønne ø Benguerra Island.

Den 35-årige prinsesse Nina delte i sin story flere billeder af ferien i Mozambique. Bl.a. et af prinsesse Theodora sammen med Matthew Kumar i de eksotiske omgivelser, og senere delte prinsesse Nina et billede af sig selv med prins Philippos sammen med prinsesse Theodora og Matthew Kumar.

På Kisawa Sanctuary har de to par haft rig mulighed for forkælelse. Resortet, som kun serverer økologiske varer, har stort fokus på bæredygtighed og bruger ingen forarbejdede ingredienser i maden. Her kan slappes af i den lækre pool eller findes ro i yoga-området, og i den luksuøse spa er der også mulighed for at prøve den specialiserede kinesiske medicin (TCM).

 

Prinsesse Theodora er endnu ikke gift

Prinsesse Theodora bor til daglig med kæresten gennem seks år, Matthew Kumar, i Los Angeles. Parret blev forlovet i 2018 og skulle have været gift i 2019, men de kunne ikke finde en dato, der passede. Derfor blev brylluppet rykket til 2020, men på grund af coronavirus blev det igen udskudt. Hvornår prinsesse Theodora og Matthew Kumar giver hinanden deres ja, vides endnu ikke. Matthew Kumar er advokat.

Prinsesse Theodora har på sin Instagramprofil tidligere delt et romantisk billede af sig selv og Matthew Kumar. Se det herunder.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden