16. aug. 2022
Af Christinna Braun

Nye billeder: Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantals søn omgivet af familie og venner på fødselsdagen

Kronprinsesse Marie-Chantal, kronprins Pavlos og prins Achileas Andreas. 
Kronprinsesse Marie-Chantal, kronprins Pavlos og prins Achileas Andreas.
Foto: Hanne Juul
Prins Achileas Andreas fyldte 22 år den 12. august.

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantals søn Achileas Andreas (kaldet Achi) blev fejret af både venner og familie, da han den 12. august fyldte 22 år.

Achi er parrets tredje barn ud af fem, og der er derfor ofte mange mennesker til fester og fejringer i Pavlos og Marie-Chantals familie.

Sådan var det også til Achis fødselsdag den 12. august – en dato som i jagt-termer også bliver kaldt ”Glorious Twelfth”.

Det er nemlig på denne dag, jagtsæsonen for ryper går i gang, og for Achi og resten af familien er det helt perfekt, for de er glade for at gå på jagt.

Achis mor, kronprinsesse Marie-Chantal, delte på sønnens fødselsdag et fint billede af dagens fødselar med teksten ”My Glorious twelfth” med både hjerter og tillykke.

Achileas Andreas har også selv delt en hel række billeder fra den dagen, hvor man kan se det store selskab og flere billeder af kronprins Pavlos, der nød den vilde fødselsdag.

Se Achis billeder ved at klikke her.

Udover Achi har kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal børnene Maria-Olympia, 26, Konstantin-Alexios (kaldet Tino), 23, Odysseas Kimon, 17, og Aristedes Stavros på 13.

Familien bor til daglig i New York, hvor kronprinsesse Marie-Chantal bl.a. arbejder med sit børnetøjmærke www.mariechantal.com.

Læs mere om: