Lørdag, 30. juni 2018 - af af Luise Marie Bekker

NYT BILLEDE: Så store er Marie-Chantal og Pavlos' børn blevet

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos
Foto: All Over
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos af Grækenlands yngste søn fylder 10 år og bliver fejret af sine søskende. Det har den stolte mor selvfølgelig foreviget på et sødt billede.

I anledning af sin søn yngste søns 10-årige fødselsdag har Marie-Chantal af Grækenland på Instagram lagt et sødt billede af fire af sine børn og sin nevø.

Det er prins Aristidis-Stavros, som til daglig kaldes Aristide, der fylder rundt for første gang og selvfølgelig fejres af familien.

Stålhandske i fødselsdagsgave

Billedet afslører, at det royale hjem er blevet pyntet med sølvballoner i dagens anledning, og at familiens yngste i fødselsdagsgave har fået, hvad der kun kan være enhver 10-årigs drøm: Tegneserieskurken Thanos' stålhandske.

På billedet er Aristide omgivet af sine tre søskende, prinsesse Maria-Olympia på knap 22, prins Achileas-Andreas på 17, prins Odysseus-Kimon på 14 år og altså fætteren Tassilo.

På billedet mangler Marie-Chantals ældste søn, Constantine-Alexios, der til daglig kaldes Tino.  Han fylder også rundt i år.

Til oktober fylder han nemlig 20.

En fuldendt familie

Der er er ingen tvivl om, at familien sættes højst hos Marie-Chantal. Hun deler ofte billeder af de fem børn og kommenterer sødt på dem på sin Instagram-profil @mariechantal22

Til billedet, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele, har hun skrevet: "Tillykke med fødselsdagen til mit lille drømmebarn Aristide. Du fuldender familien, og vi elsker dig højt! Kan næsten ikke tro du fylder 10 i dag!"

Se flere billeder af kronprinsesse Marie-Chantal i galleriet herunder:

GALLERI: Kronprinsesse Marie-Chantal

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden