NYT BILLEDE: Så store er Marie-Chantal og Pavlos' børn blevet

Foto: All Over

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos af Grækenlands yngste søn fylder 10 år og bliver fejret af sine søskende. Det har den stolte mor selvfølgelig foreviget på et sødt billede.

Lørdag, 30. juni 2018 - af Luise Marie Bekker

I anledning af sin søn yngste søns 10-årige fødselsdag har Marie-Chantal af Grækenland på Instagram lagt et sødt billede af fire af sine børn og sin nevø.

Det er prins Aristidis-Stavros, som til daglig kaldes Aristide, der fylder rundt for første gang og selvfølgelig fejres af familien.

Stålhandske i fødselsdagsgave

Billedet afslører, at det royale hjem er blevet pyntet med sølvballoner i dagens anledning, og at familiens yngste i fødselsdagsgave har fået, hvad der kun kan være enhver 10-årigs drøm: Tegneserieskurken Thanos' stålhandske.

På billedet er Aristide omgivet af sine tre søskende, prinsesse Maria-Olympia på knap 22, prins Achileas-Andreas på 17, prins Odysseus-Kimon på 14 år og altså fætteren Tassilo.

På billedet mangler Marie-Chantals ældste søn, Constantine-Alexios, der til daglig kaldes Tino.  Han fylder også rundt i år.

Til oktober fylder han nemlig 20.

En fuldendt familie

Der er er ingen tvivl om, at familien sættes højst hos Marie-Chantal. Hun deler ofte billeder af de fem børn og kommenterer sødt på dem på sin Instagram-profil @mariechantal22

Til billedet, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele, har hun skrevet: "Tillykke med fødselsdagen til mit lille drømmebarn Aristide. Du fuldender familien, og vi elsker dig højt! Kan næsten ikke tro du fylder 10 i dag!"

Se flere billeder af kronprinsesse Marie-Chantal i galleriet herunder:

GALLERI: Kronprinsesse Marie-Chantal