Lørdag, 23. oktober 2021 - af Ulrik Ulriksen

Pavlos og Marie-Chantal gør lykke ved kirken i Athen

Kronprinsesse Marie-Chantal, kronprins Pavlos og to af deres sønner, Achileas Andreas og Aristides Stavros foran kirken i Athen. 
Kronprinsesse Marie-Chantal, kronprins Pavlos og to af deres sønner, Achileas Andreas og Aristides Stavros foran kirken i Athen. 
Foto: Hanne Juul
Kronprins Pavlos og hans smukke hustru Marie-Chantal er i Athen for at deltage i prins Philippos og prinsesse Ninas bryllup. Ved ankomsten til Mitropolis Kirken var Pavlos og Marie-Chantal et hit.

For kronprins Pavlos og Marie-Chantal er det vidunderligt at være i Athen i anledning af Pavlos’ lillebror prins Philippos’ og hans prinsesse Ninas kirkelige bryllup i den smukke Mitropolis Kirke midt i den græske hovedstad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pavlos og Marie-Chantal gør lykke

Pavlos og Marie-Chantal gjorde lykke, da de ankom til kirken og den store kærlighedsfest med to af deres sønner, Achileas Andreas og Aristides Stavros.

Både de lokale medier og de mange tilskuere på pladsen foran kirken var begejstrede for at se Pavlos og Marie-Chantal.

Foto: Hanne Juul

Smuk datter

Også parrets smukke datter Maria-Olympia, som ankom lidt før sine forældre, tiltrak sig stor opmærksomhed på dagen med fuld fokus på den græske royale familie og naturligvis i høj grad brudeparret, der strålede lidt mere end alle andre på den store dag.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden