9. jun. 2015
Af Marianne Singer

Prins Nikolaos og prinsesse Tatiana kommer også til det svenske bryllup

Prins Nikolaos og prinsesse Tatiana til prinsesse Madeleines bryllup i 2013.
Prins Nikolaos og prinsesse Tatiana til prinsesse Madeleines bryllup i 2013.
All Over Press
Flere kongehuse har allerede bekræftet, at de deltager i prins Carl Philip og Sofia Hellqvists bryllup den 13. juni. Nu har BILLED-BLADET fået melding om, at også græske prins Nikolaos og hans hustru, prinsesse Tatiana, er med til fejringen i Stockholm.

En lang række kongelige er den 13. juni med til at gøre prins Carl Philip og Sofia Hellqvists bryllup til en helt særlig dag. Blandt dem vil også være græske prins Nikolaos og hans hustru, prinsesse Tatiana, der den 25. august selv kan fejre femårs bryllupsdag.

- Vi har netop fået bekræftet, at Hans Kongelige Højhed Prins Nikolaos og prinsesse Tatiana vil deltage i brylluppet mellem Hans Kongelige Højhed Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, skriver en repræsentant fra det græske hof til BILLED-BLADET i en mail.

Parret var også med som gæster, da prinsesse Madeleine blev gift med Chris O'Neill den 8. juni 2013 og har mødt de svenske kongelige ved adskillige andre familiefester. Derudover har prinsesse Madeleine og prins Nikolaos fælles, svenske venner.

Læs mere om: