Tirsdag, 1. september 2020 - af Trine Larsen

Prinsen har friet: Kongeligt bryllup på vej

Prins Philippos og Nina Flohr
Prins Philippos og Nina Flohr
Foto: Prins Nikolaos
En af Europas mest eftertragtede prinser har fundet sin soulmate. Prinsen har friet, og hans udkårne har sagt ja. Det skete på en lille græsk ø tidligere på sommeren.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste søn, prins Philippos, 34, er ikke længere ledig på markedet af eftertragtede prinser i Europa. Kongeparrets yngste søn har nemlig friet til sin kæreste gennem de sidste tre år, Nina Flohr, og hun har sagt ja.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Deres majestæter, kong Konstantin og dronning Anne-Marie er lykkelige over at kunne meddele forlovelse mellem deres yngste søn, prins Philippos og Nina Natassja Flohr, datter af Thomas Flohr og Katharina Flohr.

Parret blev tidligere på sommeren forlovet på øen, Ithaca i Grækenland", hedder det i en pressemeddelelsen fra Kong Konstantins kontor.

Prins Philippos, der er den yngste af kongeparrets fem børn, har endnu ikke sat dato på brylluppet, men ligesom sin søster, prinsesse Theodora, 37, der også er forlovet, har Corona-situationen sat bryllup og fest på pause.

Nina Flohr, 33, er født i Schweiz og er en ikke ukendt society-pige, idet hendes far, Thomas Flohr, der ejer privat-jet firmaet Vista-Jet, hvor hun også arbejder, indtil sidste år var på listen blandt verdens billionærer.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden