9. feb. 2021
Af Malan Joensen

Prinsesse Tatiana i uheld: Endte på skadestuen

Prinsesse Tatiana og prins Nikolaos
Prinsesse Tatiana og prins Nikolaos
Foto: AOP
Dronning Anne-Maries svigerdatter måtte under kniven i weekenden.
Prinsesse Tatiana, 40, har haft et uheld i weekenden, der resultererede i et besøg på skadestuen. Det fortæller prins Nikolaos' hustru selv på Instagram ved et billede af hendes hånd, der er forbundet.
"Og så skete dette... måske lidt for meget spænding i køkkenet denne weekend... Jeg endte på skadestuen. Meget taknemmelig for det utrolige hold, der fik mig til at føle mig tryg, mens de hjalp mig igennem min første operation og puttede mig i gips for første gang (på trods af min insisteren på, at jeg havde brug for min hånd og ikke ville have det), skriver Tatiana efterfulgt af en smiley og fortsætter: "Meget taknemmelig for at føle mig rask (og kun skulle have det på i tre uger)."
Prinsesse Tatiana fortæller, at det er tommelfingeren, der er kommet til skade, men præcis hvordan melder historien ikke noget om. Dog opfordrer hun til, at man skal være meget opmærksom i køkkenet og sætte pris på sin tommelfinger, og hun slutter af med at ønske alle en rigtig god start på ugen. Prinsesse Tatiana har givet BILLED-BLADET lov til at vise billedet, som kan ses herunder. Vi ønsker rigtig god bedring!

Læs mere om: