22. feb. 2015
Af af Niels Burgos

Prinsesse Theodora: Premiere på Hollywood-teater

I 2013 holdt Theodora en pause fra skuespillerarbejdet i Los Angeles for at deltage i prinsesse Madeleines bryllup med Chris O'Neill i Stockholm.
I 2013 holdt Theodora en pause fra skuespillerarbejdet i Los Angeles for at deltage i prinsesse Madeleines bryllup med Chris O'Neill i Stockholm.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den græske prinsesse har taget et nyt vigtigt skridt i sin skuespillerkarriere i Los Angeles.

31-årige prinsesse Theodora af Grækenland stod fredag aften på scenen i Hollywood ved premieren på det nye teaterstykke ”Boners and Other Stupid Mistakes”. Stedet var The Renegade Theatre midt i filmbyen, og det er anden gang, kong Konstantin og dronning Anne Maries datter har en rolle i en af teatrets produktioner.

På plakaten optræder hun i kategorien ”starring” – altså en af stykkets hovedroller – under navnet Theodora Greece, der er det engelske ord for Grækenland.

Stykket er en komedie – og de første anmeldelser er positive.

Det er endnu ikke lykkedes at få bekræftet, om Theodoras storebror, kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie Chantal var blandt publikum til premieren i går. Men kronprinseparret ankom for nogle dage siden til netop Los Angeles sammen med deres børn.

For Theodora er premieren endnu et vigtigt skridt i hendes skuespillerkarriere.

Til det spanske blad HOLA! Har hun tidligere udtalt: ”Her i Los Angeles har jeg haft flere projekter som skuespiller på to uger, end jeg havde på seks måneder i London”.

Læs mere om: