Fredag, 2. juli 2021 - af Lene Skriver Bak

Sådan markerede Marie-Chantal bryllupsdagen med sin elskede Pavlos

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal.
Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal.
Arkivfoto: Mega
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos kunne torsdag fejre 26-års bryllupsdag og det markerede Marie-Chantal på sødeste vis.

1. juli 1995 fik dronning Anne-Marie og kong Konstantins ældste søn, kronprins Pavlos, sin elskede Marie-Chantal ved et overdådigt bryllup i London.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Brylluppet tiltrak kronede hoveder fra hele Europa, faktisk var der flere royale gæster end ved brylluppet mellem prins Charles og prinsesse Diana i 1981.

Siden det romantiske bryllup, har kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal skabt sig et liv i henholdvis London og New York med fem børn, et børnetøjsmærke og fortsat stor kærlighed.

På 26-års bryllupsdagen sendte kronprinsesse Marie-Chantal en sød og kærlig hilsen til sin elskede mand.

"26 år i dag. Tiden flyver... Jeg elsker dig, Pavlos," skriver Marie-Chantal til opslaget med en række billeder af parret gennem tiden.

I det hele taget har parret gennem deres ægteskab ikke lagt skjul på deres store kærlighed til hinanden, heller ikke på sociale medier.

Både kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal deler ofte billeder af hinanden, som de skriver søde ord og hilsner til.

Du kan læse om kronprinsparrets overdådige bryllup - og 39 andre romantiske bryllupper - i magasinet ROYAL, der er på gaden nu.

Nyt ROYAL-magasin på gaden: 40 kongelige bryllupper
Foto: Aller Media

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden