Sådan markerede Marie-Chantal bryllupsdagen med sin elskede Pavlos

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal.

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal.

Arkivfoto: Mega
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos kunne torsdag fejre 26-års bryllupsdag og det markerede Marie-Chantal på sødeste vis.

1. juli 1995 fik dronning Anne-Marie og kong Konstantins ældste søn, kronprins Pavlos, sin elskede Marie-Chantal ved et overdådigt bryllup i London.

Brylluppet tiltrak kronede hoveder fra hele Europa, faktisk var der flere royale gæster end ved brylluppet mellem prins Charles og prinsesse Diana i 1981.

Siden det romantiske bryllup, har kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal skabt sig et liv i henholdvis London og New York med fem børn, et børnetøjsmærke og fortsat stor kærlighed.

På 26-års bryllupsdagen sendte kronprinsesse Marie-Chantal en sød og kærlig hilsen til sin elskede mand.

"26 år i dag. Tiden flyver... Jeg elsker dig, Pavlos," skriver Marie-Chantal til opslaget med en række billeder af parret gennem tiden.

I det hele taget har parret gennem deres ægteskab ikke lagt skjul på deres store kærlighed til hinanden, heller ikke på sociale medier.

Både kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal deler ofte billeder af hinanden, som de skriver søde ord og hilsner til.

Du kan læse om kronprinsparrets overdådige bryllup - og 39 andre romantiske bryllupper - i magasinet ROYAL, der er på gaden nu.

Nyt ROYAL-magasin på gaden: 40 kongelige bryllupper
Foto: Aller Media

Nyt ROYAL-magasin på gaden: 40 kongelige bryllupper

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden