6. nov. 2016
Af Birgitte Engen

SE BILLEDERNE: De unge græske kongelige - sådan ser de ud i dag

Vi har samlet et helt galleri med 37 nye og gamle billeder af kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantals fem skønne børn, som efterhånden er blevet store.

Græske kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal har hele fem børn, som efterhånden er mellem otte og 20 år gamle.

Ældst er den eneste pige, prinsesse Maria-Olympia, 20, der ligner sin mor som ung, og som allerede flere gange har optrådt som fotomodel.

Prins Konstantin holdt Halloween-fest

Nummer to i flokken er prins Konstantin-Alexios, der er opkaldt efter sin farfar, kong Konstantin. Han er for nylig fyldt 18 år, og det blev fejret med en stor Halloween-fest.

Midt i flokken finder vi 16-årige Achileas Andreas, som sammen med de to yngste, Odysseus Kimon, 12, og Aristidis Stavros, 8, går i skole endnu.

Mor har taget billederne

Det er børnenes mor, kronprinsesse Marie-Chantal, som har postet de nye billeder på Instagram og givet BILLED-BLADET lov til at bringe dem.

Familien bor i dag i London, hvor kronprinsesse Marie-Chantal designer børnetøj og skriver en meget populær blog, som kan læses her.

LÆS MERE: Kronprinsesse Marie-Chantal jubler: - Nu ligger mit design på hylderne

Sjovt at se dem vokse op

BILLED-BLADET har fulgt børnene i mange år, og det har været sjovt at se dem vokse op og udvikle sig.

Her har vi samlet et galleri af dejlige nye og gamle fotos, så det tydeligt kan ses, hvor meget der er sket gennem årene. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere om: