Mandag, 16. januar 2023 - af Malan Joensen

Se billederne: Den græske kongefamilie ankommer til kong Konstantins begravelse

Den græske kongefamilie ankommer til kong Konstantins begravelse i Metropolis-katedralen
Dronning Anne-Maries mand kong Konstantin blev 82 år.

Mandag formiddag er der samlet et væld af folk ved den smukke Metropolis-katedral i Athen, hvor dronning Anne-Marie og resten af den græske kongefamilie skal tage afsked med kong Konstantin. 

Den græske kongefamilie er så småt begyndt at ankomme, og først på stedet var sønnerne kronprins Pavlos, prins Nikolaos og prins Philippos. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se billederne af den græske kongefamilie ved begravelsen i dag i galleriet øverst i artiklen - galleriet opdateres løbende...

Kongefamilien tæller, foruden dronning Anne-Marie og Kong Konstantins fem børn prinsesse Alexia, kronprins Pavlos, prins Nikolaos, prinsesse Theodora og prins Philippos, også kongeparrets svigerbørn og børnebørn, hvoraf alle ventes til stede i dag. 

Carlos Morales er gift med prinsesse Alexia, kronprinsesse Marie-Chantal er gift med kronprins Pavlos, prinsesse Tatiana er gift med prins Nikolaos og prinsesse Nina er gift med prins Philippos.

Prinsesse Theodora er forlovet med Matthew Kumar.

Den græske kongefamilie består også af en stor flok børnebørn. 

Prinsesse Alexia og Carlos Morales har fire børn; Arrietta, Ana Maria, Carlos og Amelia.

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal har fem børn; Maria-Olympia, Konstantin-Alexios, Achileas Andreas, Odysseas Kimon, og Aristides Stavros.

Også kong Konstantins søstre dronning Sofia, der er gift med den spanske kong Juan Carlos, og prinsesse Irene, deltager i begravelsen. 

Se billederne af den græske kongefamilie ved begravelsen i dag i galleriet øverst i artiklen - galleriet opdateres løbende...

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden