4. jul. 2016
Af af Trine Larsen

SE BILLEDERNE: Dronning Anne-Marie og kong Konstantins skønne dag på havet

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin fik selskab af prins Nikolaos i deres elskede sejlbåd, Afroessa

Kong Konstantin og dronning Anne-Marie brugte weekenden sammen med deres søn, prins Nikolaos i farvandet ud for Port Heli i Grækenland. De deltog nemlig i Spetses Classic Yacht Regatta i deres store træbåd, Afroessa.

Parret har, siden de forlod London i 2013 for at slå sig ned i Grækenland, sejlet ivrigt, og de har da også slået sig ned kun få kilometer fra den eksklusive havn, Porto Heli, der ligger på den østlige side af Peloponnes, den sydligste tange på fastlandet. Træbåden, som den kongelige familie elsker at sejle i, er en gave, som kongen forærede dronning Anne-Marie til hendes 60-års fødselsdag for snart ti år siden, og hele familien elsker at sejle med båden.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Prins Nikolaos med om bord

I det daglige sejler eks-kongeparret, så ofte det lader sig gøre, og der er derfor altid fast mandskab ombord til at hjælpe. Således også under regattaen i weekenden, hvor de så også havde selskab af deres søn, prins Nikolaos. Sejladserne foregik i kendt farvand, idet øen Spetses ligger fem sømil - godt en halv times sejlads fra Porto Heli - hvor den kongelige båd, Afroessa til dagligt ligger.

Spetses er også øen, hvor prins Nikolaos og hans Tatiana blev gift i august for seks år siden. Så den græske kongefamilie har et helt særligt forhold til den skønne ø.

Det kongelige team kom ikke på vinderpodiet i weekendens regatta, men at dømme efter billederne havde de alligevel en pragtfuld tur og nød at være sammen i den græske sommer.

LÆS MERE: Troels Kløvedal besøger dronning Anne-Marie og kong Konstantin på Afroessa

Læs mere om: