Mandag, 16. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Se billederne: Kong Konstantins døtre sammen i sorgen

Foto: Scanpix og Aller medier/Hanne Juul
Kong Konstantins fem børn, deriblandt prinsesserne Alexia og Theodora, støttede hinanden gennem sorgen ved deres fars begravelse i Athen

Det var en flot og bevægende begravelse for kong Konstantin, der i dag ved blev begravet fra Metropolis-katedralen i Athen, hvor han blev gift med sin elskede dronning Anne-Marie i 1964.

Det var også her, parrets yngste søn, prins Philippos, blev kirkeligt viet med prinsesse Nina i 2021.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kong Konstantin og dronning Anne-Marie var gift gennem næsten seks årtier, og sammen fik de fem børn - tre sønner og to døtre, i følgende rækkefølge: Alexia, Pavlos, Nikolaos, Theodora og Philippos.

Fem voksne børn i dyb sorg

Alle kong Konstantin og dronning Anne-Maries børn var sammen og støttede hinanden i sorgen ved begravelsen i dag, ligesom også børnenes partnere var med på den svære men smukke dag.

Det var tydeligt, at prinsesse Theodora, 39, som er kong Konstantin og dronning Anne-Maries yngste datter, var meget tynget af sorg, da hun forlod katedralen efter den smukke begravelsesceremoni.

Prinsesse Theodora fik støtte på den triste dag af sin forlovede, Matthew Kumar.

Anne-Marie og Konstantins ældste barn, prinsesse Alexia, deltog ved begravelsen sammen med sin familie, og her havde hun en helt særlig og rørende rolle, som du kan læse mere om lige her: 

Ved sin side havde hun sin mand, Carlos Morales Quintana, som kærlig støtte.

Prinsesse Alexia og prinsesse Theodora fulgte sammen med resten af den græske kongefamilie efter kong Konstantins kiste, da den blev båret ud af katedralen og ført videre til Tatoi. 

I galleriet over artiklen kan du se de rørende billeder af de tydeligt berørte prinsesser, som i dag tog afsked med deres far, kong Konstantin. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden