Lørdag, 26. august 2017 - af Lene Skriver Bak

SE BILLEDET: Kronprinsesse Marie-Chantal sender sin ældste søn i skole i USA

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos.
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos.
Arkivfoto: AOP
Den ældste søn i kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos’ børneflok, prins Konstantin-Alexios, er klar til at begynde på universitetet i Washington D.C.

Kronprinsesse Marie-Chantal og hendes mand, kronprins Pavlos, har allerede sendt et barn, nemlig deres ældste, prinsesse Maria-Olympia, tilbage til USA for at få en uddannelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu er turen så kommet til den ældste søn, prins Konstantin-Alexios, der til dagligt bliver kaldt Tino.

Den ældste af parrets sønner har valgt, at han ligesom sin søster vil tilbage til USA, hvor han blev født, for at læse videre.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Prins Konstantin-Alexios blev før sommerferien færdig på Wellington College i England, hvor han er vokset op efter familien flyttede fra New York i 2002, hvor Tino var fire år.

Nu vender prinsen så tilbage til USA, men ikke til New York. Prins Konstantin-Alexios skal nemlig gå på det prestigefyldte Georgetown University i hovedstaden Washington D.C.

Det afslører hans mor, kronprinsesse Marie-Chantal i et opslag på sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe. På billedet ses Tino i den grå t-shirt sammen med sin familie.

Prinsen får ifølge det engelske ugeblad Hello Magazine selskab af sin kusine, Talita, der er datter af kronprinsesse Marie-Chantals søster, Alexandra von Furstenberg.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden