26. okt. 2021
Af Christinna Braun

Skøn video: Philippos og Nina danser til bryllupsfejringen

Prins Philippos og prinsesse Nina. 
Prins Philippos og prinsesse Nina.
Foto: Hanne Juul
Prins Philippos og prinsesse Nina fejrede deres bryllup i tre dage, og der blev danset til den helt store guldmedalje.

Prins Philippos, yngste søn af kong Konstantin og dronning Anne-Marie, giftede sig i weekenden kirkeligt med prinsesse Nina.

Brylluppet varede i tre dage, hvor de på den første dag var en skøn aftenfest på en stor eksklusiv restaurant ved Vouliagmeni-søen en halv times kørsel udenfor det centrale Athen.

Lørdag var selve brylluppet, som fandt sted i Mitropolis-kirken med efterfølgende fest i området ved National Gymnastics Association i Athen.

Brudgommens forældre kong Konstantin og dronning Anne-Marie inviterede søndag til reception på den fornemme Yacht Club i Piræus en halv times kørsel fra Athen

Der har uden tvivl været godt gang i festen, og til festen fredag aften var prins Philippos og prinsesse Nina bestemt i dansehumør.

Det ses i en dejlig video, hvor prinsesse Nina dagen inden brylluppet danser så skønt og dejligt, at prins Philippos er helt i knæ, og han må pifte for at udvise sin begejstring.

Derudover ses også parret skære den store bryllupskage med bandet syngende bag dem.

Klik her for at se billedet af parret, der skærer bryllupskage samt den skønne video af det dansende brudepar. Du skal lige klikke en gang til højre for at se videoen med dansen.

Læs mere om: