31. dec. 2015
Af Dorte Quist

TILLYKKE: Dronning Anne-Maries svigersøn fylder 45 år

Dronning Anne-Marie og prinsesse Alexia og Carlos Morales.
Foto: Hanne Juul og Martin Høien/BILLED-BLADET
Carlos Morales, der er gift med dronning Anne-Maries ældste datter Alexia, fejrer sin fødselsdag hjemme på Lanzarote.

På årets sidste dag, 31. december, fylder den spanske arkitekt og sejler Carlos Morales Quintana 45 år.

Carlos Morales har gennem de sidste 16 år været dronning Anne-Marie og kong Konstantins svigersøn. I 1999 giftede han sig med det græske kongepars ældste datter, prinsesse Alexia, i St. Sophia Cathedralen i London. Parret har i mange år boet på den spanske ø, Lanzarote, i et hus som Carlos Morales selv har tegnet, og hvor han også i dag har sit eget arkitektfirma.

Carlos Morales deler interesse med kronprins Frederik

Prinsesse Alexia, der ud over at være græsk prinsesse også er dansk prinsesse, har gennem årene fået fire børn med Carlos Morales, og i modsætning til sin storebror, kronprins Pavlos, der har fået fire sønner og en datter, så har prinsesse Alexia fået tre døtre og en søn - Arrietta, 13, Ana, 12, Carlos, 10, og Amelia på 8 år.

Carlos Morales er en særdeles ivrig sejlsportsmand, en interesse som han deler med sin svigerfar, kong Konstantin, der selv i sine unge dage vandt en guldmedalje i sejlads ved de olympiske lege.

Interessen for sejlsport deler han også med sin hustrus fætter, danske kronprins Frederik, med hvem han også taler hyppigt, når de mødes ved bryllupper, barnedåber, fødselsdage og andre højtider i den danske og græske kongelige familie.

https://imgix.billedbladet.dk/sh-00859.jpg
Foto: AOP -

Carlos Morales og prinsesse Alexia efter prins Christians barnedåb i Christiansborg Slotskirke i 2006.

Læs mere om: