TILLYKKE: Kronprins Pavlos fylder 50 år

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos
Foto: All Over

Dronning Anne-Maries ældste søn fejrer sin store dag med familien i hjemmet i London. Selve fødselsdagsfesten er udskudt til efteråret.

Lørdag, 20. maj 2017 - af Dorte Quist

Kronprins Pavlos har holdt meget store fester, da han fyldte 30 og 40 år, men denne gang bliver den runde dag fejret meget mere privat sammen med hustruen, kronprinsesse Marie-Chantal og parrets fem børn i hjemmet i London.

Ifølge kronprins Pavlos' sekretær bliver der først holdt en egentlig fødselsdagsfest til efteråret, hvor kronprins Pavlos slår sig sammen med sin datter, prinsesse Maria-Olympia, der fyldte 20 år sidste sommer. 

Børnene flyver fra reden

Kronprinsen og hans smukke hustru oplever i disse år, hvordan det ene barn efter det andet flyver fra reden.

Sidste år var det prinsesse Marie-Olympia, der flyttede til New York for at studere, og i år er det den næstældre, prins Konstantine, der lige nu holder sabbatår, før han begynder på universitet i USA - formentlig Harvard. Den unge prins er nemlig spottet i Harvard-bluser flere gange.

LÆS OGSÅ: Derfor deltog Marie-Chantal ikke i dronning Anne-Maries fødselsdag

Men lige nu er det papa Pavlos' runde dag, der fylder i det 700 kvm. store hus i det eksklusive Chealsea-område i London, England.

Læs det store portræt af den smukke, græske kronprins, dronning Margrethes nevø og prins af Danmark i det nyeste nummer af BILLED-BLADET.