TILLYKKE: Kronprinsesse Marie-Chantal fylder 50 år

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos

Foto: ALL OVER PRESS
Dronning Anne-Maries svigerdatter kronprinsesse Marie-Chantal runder i dag et skarpt hjørne.

Efter et begivenhedsrigt år i den græske kronprinsfamilie er det i dag kronprinsesse Marie-Chantals tur til at blive fejret af sin store familie i det nye hjem på Manhattan i New York.

Samme dag fejres også kronprins Pavlos' og kronprinsesse Marie-Chantals søn Odysseas Kimon, der fylder14 år. 

Apropos fælles fødselsdage stod kronprinsesse Marie-Chantal sidste år i spidsen for en kæmpe fest i England, som markerede hendes mand, kronprins Pavlos' og deres datter, prinessse Maria-Olympias fælles fødselsdag - de fyldte henholdsvis 50 og 21 år.

Festen, der blev holdt i Cotswolds i England, endte med at blive årets societyfest, og den markerede samtidig kronprinsparrets farvel til England, da de kort tid efter flyttede til New York.

Kronprinsesse Marie-Chantal lagde ikke skjul på, at årsagen til flytningen hang sammen med, at hendes to ældste børn, prinsesse Maria-Olympia og prins Konstantine Alexios, begge var flyttet til USA for at læse på universitetet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Og da de tre næste børn i løbet af de næste par år sikkert også skal studere i USA, så flyttede far og mor altså tættere på.

Kronprinsesse Marie-Chantal er kendt for at sætte det helt store apparat i gang, når hun fejrer sine fem børn og sin mands fødselsdag, så mon ikke hele familien også vil fejre familiens midtpunkt på behørig vis, når hun i dag runder det magiske tal 50.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden