Tirsdag, 17. september 2019 — af Dorte Quist

TILLYKKE: Kronprinsesse Marie-Chantal fylder 51 år

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos
Foto: MEGA
Dronning Anne-Maries svigerdatter, kronprinsesse Marie-Chantal fylder 51 år og fejrer formentlig dagen sammen med sin mand og fem børn i New York.

Kronprinsesse Marie-Chantal elsker fødselsdage, og gør altid et kæmpe nummer ud af at fejre hvert eneste af sine fem børn og ikke mindst sin mand.

Både hjemme og på de sociale medier. Så mon ikke hendes børn og ægtemand også vil fejre hende ganske flot, når hun i dag fylder 51 år?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

To store begivenheder gennem året

Året har budt på især to store begivenheder for kronprinsesse Marie-Chantal.

Dels en dejlig lang ferie rundt i Japan sammen med alle fem børn og kronprins Pavlos, og så ikke mindst er det tredje barn, prins Achilleas-Andreas, nu også flyttet hjemmefra ligesom hans storesøster, prinsesse Maria-Olympia og prins Konstantine.

Børn flyttet hjemmefra

Ligesom de to ældre søskende flyttede også den mellemste søn hjemmefra i forbindelse med at han begyndte at læse på universitetet for nyligt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Men denne gang er der ikke så langt hjem for det mellemste barn, for prins Achilleas-Andreas er nemlig begyndt at studere på New York University, og så er der jo ikke så langt til ManhattenTower, hvor Marie-Chantal og Pavlos bor med de to yngste børn, prins Odysseas-Kimon og prins Aristidis.

kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos med deres fem børn, prinsesse Maria-Olympia, prins Konstantine, prins Aristidis, prins Achilleas-Andreas og prins Odysseas-Kimon.
Foto: MEGA
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos sammen med sønnen prins Achilleas-Andreas
Foto: MEGA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden