Søndag, 17. september 2017 - af Dorte Quist

TILLYKKE: Kronprinsesse Marie-Chantal og hendes søn fejrer fødselsdag i dag

Kronprinsesse Marie-Chantal
Kronprinsesse Marie-Chantal
Foto:Martin Høien/AOP
Den græske kronprinsesse Marie-Chantal fejrer i dag sin 49-års fødselsdag sammen med sin næstyngste søn, prins Odysseas-Kimon, der runder 13 år.

Kronprinsesse Marie-Chantal kan endelig igen samle alle sine fem elskede børn omkring sig, i dag hvor hun selv fylder 49 år, og den næstyngste søn, prins Odysseas-Kimon, fylder 13 år.

Den græske kronprinsfamilie har brugt forsommeren på at flytte fra London til New York. De to ældste børn, prinsesse Maria-Olympia og prins Konstantine Alexios, læser nemlig på universitetet i USA, og gennem de sidste par år har kronprinsessen tydeligt ladet forstå på de sociale medier, at hun synes, det er rigtig svært at være så langt væk fra sine børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Fandt kærligheden i New York

Faktisk vendte Marie-Chantal og kronprins Pavlos "tilbage til rødderne", da de flyttede til "The Big Apple", hvor de nu er flyttet ind i en stor lejlighed på den eksklusive Madison Avenue. Det var nemlig i New York, at kronprins Pavlos i sin tid mødte og boede sammen med den stenrige arving, Marie-Chantal Miller.

Først da børnene nærmede sig skolealderen, flyttede familien i 2003 til London. Dels ønskede de, at deres fem børn skulle vokse op i og med den britiske kultur, dels ønskede de at bo tættere på dronning Anne-Marie og kong Konstantin.

Tre børn bor hjemme

Men i dag, hvor det det græske kongepar er flyttet tilbage til Grækenland, er kronprinsparret altså flyttet tilbage til New York med de tre yngste hjemmeboende sønner, der foruden fødselsdagsbarnet også tæller prins Achilleas-Andreas, 17 år, og prins Aristidis-Stavros, ni år. 

Kronprinsesse Marie-Chantals søn, prins Odysseas-Kimon, der fylder 13 år  dag, fotograferet i sommer mellem sine to storebrødre, prins Konstantine Alexios (t.v.) og prins Achilleas-Andreas under en ferie i Grækenland. BILLED-BLADET har fået lov at bringe billedet, som er fra kronprinsesse Marie-Chantals Instagram-konto.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden