Torsdag, 1. oktober 2015 — af Lene Skriver Bak

TILLYKKE: Prins Nikolaos fylder 46

Prins Nikolaos kan torsdag fejre fødselsdag
Prins Nikolaos kan torsdag fejre fødselsdag.
All Over Press
Prins Nikolaos, der er den første af dronning Anne-Maries børn, der blev født uden for Grækenland, kan torsdag fejre sin 46 års fødselsdag.

Prins Nikolaos kom til verden 1. oktober 1969 i den italienske hovedstad, Rom.

Hans familie, der på det tidspunkt talte mor, far og to søskende, Alexia og Pavlos, var nemlig flygtet fra et militærkup i hjemlandet Grækenland i 1967.

Prins Nikolaos voksede dog ikke op i det italienske. I 1974 flyttede familien efter et års pit-stop i København nemlig til London, hvor Nikolaos’ to yngre søskende, Theodora og Philippos, kom til verden.

Prins Nikolaos var der, da Frederik mødte Mary

Prins Nikolaos er uddannet fra det græske universitet i London, som er stiftet af hans forældre. Efterfølgende tog han sin eksamen fra det anerkendte Brown University.

I 2009 annoncerede kong Konstantin, at hans søn var blevet forlovet med Tatiana Blatnik og 25. august 2010 blev de to gift ved et storstilet bryllup på den græske ø, Spetses.

Længe inden da, spillede prins Nikolaos dog en ikke uvæsentlig rolle i et helt andet kærlighedseventyr. Han var nemlig blandt den flok af kongelige, som en vis Mary Donaldson mødte på en bar i Sydney i forbindelse med OL i år 2000. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden