Lørdag, 1. oktober 2016 — af Dorte Quist

TILLYKKE: Prins Nikolaos fylder 47 år

Foto: Martin Høien/AOP
Dronning Anne-Marie og kong Konstantins næstældste søn, prins Nikolaos, er den eneste af kongeparrets fem børn, der er flyttet "med hjem" til Grækenland. I dag bor han i Athen med sin hustru, prinsesse Tatiana.

Prins Nikolaos, der fylder 47 år i dag, og som tidligere har arbejdet med medier og med bankvæsen, er i dag landskabsfotograf med flere udstillinger bag sig. Sammen med sin hustru gennem seks år, prinsesse Tatiana, bor han i en lejlighed i Athen, og parret har netop erhvervet sig deres anden gadehund. I forvejen havde de hanhunden Rumi, men for et par uger siden fandt prins Nikolaos og hans storebror, kronprins Pavlos, en lille skravlet tævehvalp i området ved det tidligere kongeslot, Tatoi, og den har nu fundet et hjem hos Nikolaos og Tatiana.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Nikolaos arbejder for de fattige

Da dronning Anne-Marie og kong Konstantin flyttede tilbage til Grækenland for et par år siden, besluttede prins Nikolaos og hans hustru at følge i deres fodspor. Mens Anne-Marie og Konstantin flyttede til den eksklusive lille havneby, Porto Heli, så valgte Nikolaos og Tatiana at købe en stor lejlighed i den varme, smukke, men også trafikerede storby Athen. Et sted, hvor de begge nu har fundet sig helt til rette. Parret, der ikke har fået børn endnu, er begge involveret i velgørenhedsarbejde for de mange grækere , der lever under armod og fattigdom i Grækenland.

Læs mere: Prins Nikolaos fik sin Tatiana

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden