TILLYKKE: Prins Nikolaos fylder 47 år

Foto: Martin Høien/AOP
Dronning Anne-Marie og kong Konstantins næstældste søn, prins Nikolaos, er den eneste af kongeparrets fem børn, der er flyttet "med hjem" til Grækenland. I dag bor han i Athen med sin hustru, prinsesse Tatiana.

Prins Nikolaos, der fylder 47 år i dag, og som tidligere  har arbejdet med medier og med bankvæsen, er i dag landskabsfotograf med flere udstillinger bag sig. Sammen med sin hustru gennem seks år, prinsesse Tatiana, bor han i en lejlighed i Athen, og parret har netop erhvervet sig deres anden gadehund. I forvejen havde de hanhunden Rumi, men for et par uger siden fandt prins Nikolaos og hans storebror, kronprins Pavlos, en lille skravlet tævehvalp i området ved det tidligere kongeslot, Tatoi, og den har nu fundet et hjem hos Nikolaos og Tatiana. 

Prins Nikolaos arbejder for de fattige

Da dronning Anne-Marie og kong Konstantin flyttede tilbage til Grækenland for et par år siden, besluttede prins Nikolaos og hans hustru at følge i deres fodspor. Mens Anne-Marie og Konstantin flyttede til den eksklusive lille havneby, Porto Heli, så valgte Nikolaos og Tatiana at købe en stor lejlighed i den varme, smukke, men også trafikerede storby Athen. Et sted, hvor de begge nu har fundet sig helt til rette. Parret, der ikke har fået børn endnu, er begge involveret i velgørenhedsarbejde for de mange grækere , der lever under armod og fattigdom i Grækenland.

Læs mere: Prins Nikolaos fik sin Tatiana

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden