Torsdag, 25. juli 2019 - af Dorte Quist

TILLYKKE - Prinsesse Maria-Olympia fylder 23 år

Prinsesse Maria-Olympia
Prinsesse Maria-Olympia
Foto: MEGA
Dronning Anne-Maries ældste barnebarn, prinsesse Maria-Olympia, har netop besøgt sine græske bedsteforældre i Porto Heli.

Dronning Anne-Marie og kong konstantins ældste barnebarn, prinsesse Maria-Olympia, der fylder 23 år i dag, den 25. juli, er en berejst ung kvinde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Besøg hos farmor of farfar

Hun har netop været et par uger i Japan med sine forældre og sine fire brødre, og på vejen hjem til New York tog hun et lille stop i Grækenland sammen med sin far, kronprins Pavlos, hvor de besøgte farmor og farfar, dronning Anne-Marie og kong Konstantin, i den eksklusive græske havneby, Porto Heli.

Derefter havde den smukke unge prinsesse et lille besøg i London, hvor hun har boet i mange, mange år, indtil hun begyndte på universitetet i New York for nogle år siden.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I London besøgte prinsesse Maria-Olympia bl.a. det berømte Victoria & Albert Museum, som for øjeblikket viser to meget roste design-udstillinger om de to kendte designere, Mary Quant og Christian Dior.

Det har uden tvivl interesseret den modebevidste og -interesserede Maria-Olympia, der netop har studeret netop mode og tøj på New York University, hvorfra hun tog sin bachelor i forsommeren.

Prinsesse Maria-Olympia
Foto: MEGA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden