24. okt. 2013
Af dkeditorial

Hertuginde Catherine stråler i britisk og asiatisk stil

Den britiske hertuginde fremviste flere fortryllende kjoler under de to første dages besøg i Singapore.

Selvom hun ikke har en personlig stylist, har hertuginde Catherine helt styr på garderoben.

Det viste hun atter engang, da hun, med prins William ved sin side, imponerede med ét lækkert look efter det andet under parrets første to dage af deres officielle "Diamantjubilæumsrejse", der startede i Singapore tirsdag.

Og det har helt sikkert givet ekstra point både derhjemme i Storbritannien og i værtslandet, at hun skiftevis har iført sig de to nationers design.

Den allerførste kjole, som hertuginden bar var en enkel og smuk asiatisk inspireret silkekjole af en af Kates britiske favoritdesignere Jenny Packham. Det tog designteamet otte uger at kreere den pastel-farvede kjole i kimono-stil og med håndmalede orkide´-blomster.

SE GALLERIET I BUNDEN AF ARTIKLEN

Om aftenens sørgede Kate for lidt ekstra glamour, da hun iklædte sig en silkekjole med et opsigtsvækkende lilla mønster af Prabal Gurung, der er født i Singapore.

Dagen efter var det igen de britiske designeres tur til at få lidt opmærksomhed, da den kongelige stjerne besøgte Gardens By The Bay i en sød, hvid kjole med broderi Anglaise af endnu en designfavorit - Alexander McQueen.

Da hun senere på dagen besøgte Queenstown havde hun igen skiftet til asiatisk design med en sort-rød mønstret, florlet kjole af designeren Raoul til 4500 kroner

Se billedserien med hertuginde Catherine i de flotte kjoler her: