18. jun. 2016
Af Niels Burgos

Beatrix' søde påfund: Har altid børnebørnene med sig

Prinsesse Beatrix
Prinsesse Beatrix
Foto: All Over
Hollandske prinsesse Beatrix er, som farmødre er flest: Hun elsker sine børnebørn. Og hun har fundet på en måde, så hun kan have dem med sig overalt.

Hun er tidligere dronning. Hun er stadig en af Europas mest populære og respekterede kongelige - men 78-årige prinsesse Beatrix er fremfor alt ... farmor! Og kærligheden til de tre børnebørn, prinsesserne Amlia, Alexia og Ariane, viser hun tydeligt på en fantastisk sød måde.

https://imgix.billedbladet.dk/26.02374231.jpg
Foto: All Over

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Prinsesse Beatrix' søde idé

Prinsesse Beatrix har stadig nok at gøre med at passe sine kongelige pligter - således også da hun deltog i Zilveren Anjers pris-uddelingen i Amsterdam. Prinsesse Beatrix har uden tvivl mulighed for at vælge de fineste og dyreste håndtasker i verden, men da hun forlod paladset i Amsterdam for at køre til pris-festen, var det hverken Gucci- eller Prada-tasker, som hendes assistent bar ud til bilen. Han bar derimod en stor taske, som var prydet af et foto af Beatrix' tre børnebørn.

Så selv om Amalia, Alexia og Ariane måske er sammen med forældrene, kong Willem-Alexander og dronning Maxima, så er de stadig lige ved hånden for farmor, prinsesse Beatrix.

https://imgix.billedbladet.dk/7.07968718.jpg
Foto: All Over

Læs mere om: