6. sep. 2021
Af Lene Skriver Bak

Bjergtagende Maxima stjal billedet i smuk jadegrøn kjole

Dronning Maxima løb med opmærksomheden i en smuk, jadegrøn kjole, da hun og kong Willem-Alexander besøgte Haag.

Dronning Maxima og kong Willem-Alexander var blandt deltagerne ved overdragelsen af et nyt kulturhus i Haag.

Kongeparret deltog, da kulturhuset Amare, der fremover skal huse teatrene Zuiderstrandtheater og Nederlands Dans Theater samt det kongelige konservatorium og konservatorieorkestret, blev overdraget fra kommunen, så det kan bruges til udøvende kunst.

Amare skal fungere som et stort kultur- og konferencecenter med fire teater- og koncertsale, et konferencecenter, et stort antal offentligt tilgængelige områder og to spisesteder.

Under besøget blev kong Willem-Alexander og dronning Maxima vist rundt, ligesom parret fik lejlighed til at overvære forskellige prøver.

Dronning Maxima løb med opmærksomheden i en forrygende kjole i en farve, der virkelig fremhævede dronningens egne smukke farver i hår og øjne.

Den jadegrønne, gulvlange kjole med møsterdetaljer i lysere grøn og sorte markeringer er fra det græske mærke Zeus & Dione.

De sorte sandaler med blokhæl er ifølge instagramprofilen queenmaxima_fashion fra skomærket Gianvito Rossi, som ud over dronning Maxima også tæller den danske kronprinsesse Mary blandt sine fans.

Se nærmere på dronningens smukke outfit i galleriet øverst.

Læs mere om: