Dronning Maxima besøger sin syge far i Argentina

Arkivfoto: Dronning Maxima

Arkivfoto: Dronning Maxima

Foto: AOP
I weekenden fløj den hollandske dronning Maxima på en lynvisit i sit hjemland Argentina for at besøge sin syge far på hospitalet.

Ifølge Hello Magazine bliver dronningens far, den 86-årige tidligere politiker Jorge Zorreguieta, behandlet for leukæmi på klinikken Fundaleu i Buenos Aires.

Se billederne:
Her er dronning Maximas festgarderobe

Dronning Maxima rejste inkognito til Buenos Aires lørdag og tilbragte det meste af søndagen på klinikken sammen med sin syge far. Maxima forlod Fundaleu omkring kl. 16.30 og fløj hjem til Holland senere søndag.

Se billederne:
Dronning Maxima strålede med en fjer på i Rom

Fordi Maximas far i sin tid arbejdede for general Jorge Rafael Videla under hans militærdiktatur, fik han ikke lov til at deltage i sin datters bryllup med daværende kronprins Willem-Alexander i 2002. Han er også udelukket fra at deltage i alle andre officielle begivenheder i Holland, som involverer kongen og dronningen.

Se billederne:
Dronning Maxima i flammende rødt

Private begivenheder er dog en helt anden sag. Derfor har Jorge Zorreguieta været til stede ved dåben af alle sine tre børnebørn, prinsesse Catharina-Amalia af Orange, prinsesse Alexia og prinsesse Ariane.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden