Fredag, 3. november 2017 - af Juliane Olsen

Dronning Maxima i Afrika

Dronning Maxima
Dronning Maxima
Foto: AOP
På den sidste dag for sit besøg i Nigeria holdt dronning Maxima en tale ved en begivenhed med fokus på økonomisk udvikling.

Den 46-årige dronning Maxima afsluttede torsdag sit besøg i Nigeria med en deltagelse i en begivenhed, som var arrangeret af en økonomisk udviklingsorganisation i byen Abuja.

Her holdt den hollandske dronning ifølge newmyroyals.com en tale, og herefter deltog hun i et pressemøde i den lokale FN-afdeling.

Ved lejligheden bar dronning Maxima en rød kjole af mærket Natan, som hun også er blevet set i ved tidligere lejlighed.

Besøget varede fire dage

Dronning Maxima har besøgt Nigeria på grund af sin rolle som FN-ambassadør indenfor det økonomiske område.

Besøget varede fire dage og fokuserede på ”mulighederne for at påskynde processen med at forbedre økonomiske tjenester”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Første dag begyndte nær byen Lagos, hvor dronningen var ude i samfundet for at blive klogere på de fattiges muligheder for at få sundhedsforsikring via mobiltelefonen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Nigeria dannede økonomisk organisation

Temaet for det samlede besøg var på forhånd blevet meldt ud af det hollandske hof, og dronning Maxima skulle altså følge op på et fokusområde, der tog sin begyndelse i 2012.

Her dannede Nigeria nemlig National Strategy for Inclusive Financing for Affordable and Good Access to Financial Services.

Organisationen har til formål at bidrage til den økonomiske udvikling for folket, og dronning Maxima var i sin tid med ved lanceringen af projektet.

Foto: AOP
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden