18. feb. 2015
Af af ROYALISTA.DK - Josephine Christine Hald og Rikke Oberlin Flarup

Dronning Maxima i farvestrålende outfit på grå dag

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/46024.jpg
Foto: All Over Press
Dronning Maxima så fortryllende ud i et farvestrålende outfit, da hun ankom til Veenkoloniaal Museum i Veendam.

Dronning Maxima var et friskt og farvestrålende pust på en ellers grå og regnfuld dag, da hun sammen med sin mand, kong Willem-Alexander, ankom til Veenkoloniaal Museum i Veendam tirsdag.

Den smukke, hollandske dronning lyste op i sin grå og orange kjole fra Natan, som vi har set hende i mange gange før - for eksempel havde hun den på under et besøg hos Oranje Fond i 2012.

Til sit outfit havde hun sat sine orange pumps fra Natan, en stilfuld hat fra Fabienne Delvigne, et par smukke øreringe, orange handsker og en matchende clutch.

SE FLERE BILLEDER PÅ ROYALISTA.DK

Selv buketten var orange

Både dronning Maxima og kong Willem-Alexander hilste på de mange fremmødte, inden de gik ind på museet. Dronningen modtog også en meget fin, matchende buket fra en lille dreng.

Det hollandske kongepar fik en rundvisning på museet af Veendams borgmester, Sipke Swierstra, og de så blandt andet en udstilling om Veenkoloniaal-områdets historie.

Efter besøget på museet tog kongeparret videre til det nærliggende kulturcenter, hvor de talte med forskere og unge landmænd fra regionen.

https://imgix.billedbladet.dk/maxima.jpg2_.jpg
Foto: All Over Press

Læs mere om: