20. okt. 2017
Af Niels Burgos

Dronning Maxima med hele familien på skøn eventyrrejse

Dronning Maxima, kong Willem-Alexander og prinsesserne (..v.) Amalia, Alexia og Ariane.
Dronning Maxima, kong Willem-Alexander og prinsesserne (..v.) Amalia, Alexia og Ariane.
Foto: All Over
En dejlig familieferie for kongeparret og deres tre prinsesser i dronning Maximas fødeland, Argentina.

For de tre hollandske prinsesser, Amalia, 13, Alexia, 12, og Ariane på 10 har det med næsten garanti været en efterårsferie, de sent vil glemme. Sammen med deres forældre, dronning Maxima og kong Willem-Alexander, er de tre piger ankommet til deres mors fødeland, Argentina - og for en gangs skyld lader det til, at der har været tale om en rigtig familieferie. Af samme grund har det hollandske kongehus ikke officielt bekræftet rejsen - men en lang række argentinske medier bekræfter, at den royale familie ankom til Argentinas hovedstad, Argentina - hvorefter de rejste med privatfly til regionen Patagonien i landets sydlige del, hvor de ankom til byen Puerto Madryn sidste weekend.

Hvaler, sæler og søløver

Byen ligger tæt på en af Argentinas mest fantastiske nationalparker, Peninsula Valdés - hvor familien blandt meget andet har kunnet opleve store grupper af hvaler, sæler og søløver.

Det er i øvrigt første gang den hollandske kongefamilie er i Argentina siden deres triste besøg sidste år i august i forbindelse med, at dronning Maximas far, Jorge Zorreguieta, gik bort. Men rejsen nu har altså haft et helt andet og mere eventyrligt program.

Læs mere om: