Dronning Maxima og kong Willem-Alexanders datter i bedring

Prinsesse Alexia med sine søstre. 

Prinsesse Alexia med sine søstre. 

Foto: AOP
Efter at have været indlagt på et hospital i Østrig siden lørdag, er dronning Maxima og kong Willem-Alexanders datter, prinsesse Alexia, nu blevet udskrevet.

Familieidyllen blev brat afbrudt, da dronning Maxima og kong Willem-Alexanders mellemste datter, prinsesse Alexia, 10, lørdag kom slemt til skade under den hollandske kongefamilies årlige vinterferie i Lech, Østrig. 

På uheldig vis brækkede prinsesse Alexia sin øvre lårknogle i højre ben under en skitur.

Dronning Maxima og kong Willem-Alexander fik hurtigt fløjet prinsesse Alexia til et nærliggende hospital, hvor hun allerede samme dag blev opereret.

SE BILLEDERNE: Kong Willem-Alexander og dronning Maxima fejrer bryllupsdag

Prinsesse Alexia skal bruge krykker

Operationen forløb fint, og det hollandske kongehus meddelte tirsdag, at prinsesse Alexia nu var blevet udskrevet fra hospitalet. 

Endvidere skrev hoffet, at prinsesse Alexia har det godt, men skal igennem en længere genoptræning og kommer til at gå med krykker i en periode. 

Samtidig takker dronning Maxima og kong Willem-Alexander for de mange ønsker om god bedring til prinsesse Alexia. 

Glade og triste minder 

Med på skiferien var også dronning Maxima og kong Willem-Alexanders to andre døtre, prinsesse Amalia, 12, og prinsesse Ariane, 8.

Det snedækkede Lech rummer både glade og triste minder, da det også var her, at kongens lillebror, prins Johan Friso, kom ud for en alvorlig lavineulykke i 2012, som halvandet år senere førte til hans død. 

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden