Dronning Maxima strålede i elegant grøn kjole i Sydkorea

Dronning Maxima i Sydkorea.

Dronning Maxima i Sydkorea.

Foto: AOP
Kong Willem-Alexander og dronning Maxima rejste til Sydkorea efter et besøg i Japan.

Det hollandske kongepar er virkelig et par globetrottere for tiden. Efter et besøg i Japan i sidste uge fløj kong Willem-Alexander og dronning Maxima direkte til Sydkorea på et to-dages statsbesøg fra mandag til tirsdag i denne uge.

Se også billederne:
Her er dronning Maximas festgarderobe

Efter at have tilbragt det meste af mandagen med at overvære velkomstceremonier og lignende, blev der mandag aften givet en velkomstbanket til ære for det hollandske kongepar.

Vært ved banketten var Sydkoreas præsident Park Geun-hye, og banketten blev holdt på præsidentpaladset Cheong Wa Dae Palace i hovedstaden Seoul.

Se også billederne:
Stærke kongelige kvinder i farven rød

Den skønne hollandske dronning, som er født i Argentina, har gjort det til en vane at overgå sig selv ved den slags events, og mandag aften i Seoul var absolut ikke nogen undtagelse. 

Iført en fantastisk Jan Taminiau-kjole i et glitrende, gyldent stof, overbroderet med grønne, metalliske pailletter, stjal dronning Maxima fuldstændig billedet den aften.

Se også billederne:
Maxima - verdens gladeste dronning

Hun matchede kjolen med en cool frisure, som lignede en blød fletning, løst rullet op i nakken. Og i stedet for at bære diadem havde dronningen valgt frækt at sætte noget, der lignede et par mindre diamantbrocher i håret.

Tirsdag den 4. november fortsatte kong Willem-Alexander og dronning Maxima deres travle program. De besøgte blandt andet parlamentet og holdt møde med lokale hollandske beboere.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Kong Willem-Alexander og dronning Maxima besøger Sydkorea i november 2014.
Foto: AOP

Kong Willem-Alexander og dronning Maxima besøger Sydkorea i november 2014.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden