19. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Dronning Maxima strålede i gult på sin 45-års fødselsdag

Dronning Maxima
Dronning Maxima
Foto: AOP
Den hollandske dronning Maxima fyldte tirsdag 45 år, og i den anledning havde hun valgt en iøjnefaldende gul kjole ved en officiel opgave i Haag.
I forbindelse med et besøg i Haag på sin 45-års fødselsdag tirsdag bar dronning Maxima en kjole i en klar gul farve med matchende taske og ruskindsstiletter. Dronning Maxima, der er mor til tre, deltog uden sin mand kong Willem-Alexander i jubilæet for den hollandske pensionsfond Pensioenfederatie. I forbindelse med denne lidt sjældne optræden uden ægtemanden virkede det som om, hun var særlig bevidst om at gøre et godt indtryk. LÆS MERE: Dronning Maxima besøger kronprinsesse Mary i København

Dronning Maxima stjal opmærksomheden

Den hollandske dronning har aldrig været bleg for at være dristig i sit tøjvalg, og i denne anledning havde hun altså sikret sig, at alles øjne hvilede på hende. Der var dog ikke lagt op til en prangende fest i forbindelse med dronningens besøg hos World Forum i Haag. Den knælange kjole med det snørklede blomstermønster havde ærmer med svaj, og menes at være designet af den hollandske designer Natan.

Dronning Maxima bar forskellige armbånd

Dronning Maxima bar den samme kjole sidste år ved et møde med den filippinske præsident Benigno S. Aquino i Manila. Det blonde hår med striber hang løst om skuldrene på dronningen og var sat i en sideskilning, der afslørede et par lange øreringe i sølv. Samtidig bar dronning Maxima forskellige slags armbånd i forbindelse med fejringen af pensionsfonden.
Dronning Maxima
Foto: AOP
null

Læs mere om: