Lørdag, 28. april 2018 - af Trine Larsen

Flotte nye fotos af dronning Maxima og kong Willem-Alexander

Dronning Maxima, kong Willem-Alexander

Dronning Maxima, kong Willem-Alexander

Foto: Det hollandske kongehus
I anledning af det hollandske kongepars kommende femårs dag på tronen er der blevet taget nye officielle billeder. Billederne afslører et kongepar i topform og med stor karisma.

Flottere kan det næste ikke blive. Så majestætisk og smukt.

Det er hollands kongepar, kong Willem-Alexander og dronning Maxima, der på  nye smukke billeder, præsenterer sig selv i anledning af deres fem år på tronen som konge og dronning. Den 30. april er det nemlig fem år siden, at kongens mor, dronning Beatri,x abdicerede og den 30. april 2013 overlod tronen til sin ældste søn og svigerdatter efter 33 år som Hollands dronning.

I flotte omgivelser

De nye, officielle billeder er taget for godt en måned siden på det kongelige palads i Amsterdam, og omgivelserne kan da heller ikke blive flottere og mere konglige. De smukke billeder af kongeparret viser et kongepar i topform, hvilende i sig selv og med stor, stor karisma.

Billederne er offentliggjort, netop som kongen den 27. april kunne  fejre 51 års fødselsdag, og kun kort tid før dronning Maxima den 17. maj fylder 47 år.

Det er fotografen Erwin Olaf, der har taget de statelige billeder af kongen og dronningen. Og det hollandske kongehus har valgt at offentlliggøre en række af de nye billeder, der både viser kongen og dronningen hver for sig, men ikke mindst sammen.

Dronning Maxima

Foto: Det hollandske kongehus

Et stærkt par

For det er sammen, i et parløb, at dronning Maxima og kong Willem-Alexander arbejder for deres land og det er dette unikke parløb, der også sikre dem både popularitet og monarkiets statig stigende støtte.

På de officielle billeder er kongen i kjole og hvidt med ordener, og dronningen i lys, creme-farvet gallakjole i silke med smukke blomstermotiver og håndsyede pailletter.

Et smukt par, som flotte repræsentanter for det land, de i nu fem år har stået i spidsen for.

Billederne er så smukke, at vi faktisk mener, de skal nydes på tryk og ikke blot på en computer- eller mobilskærm.  Derfor får du blot en smagsprøve her - og resten - deriblandt en række usædvanligt søde fotos af kongeparret med deres døtre - bringer vi  i BILLED-BLADET på torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden