13. maj. 2021
Af Lene Skriver Bak

Forårsfin dronning Maxima til kamp for hjertesag

Dronning Maxima havde valgt et fint outfit i sart rosa på andendagen af sin rundrejse i Holland for at promovere More music in the classroom-kampagnen.

Dronning Maxima sørgede for at passe perfekt til forårsstemningen på andendagen af sin rundrejse i Holland.

Den 49-årige dronning har besøgt forskellige byer i forbindelse med kampagnen "More music in the classroom", som Maxima er ærespræsident for.

Kampagnens ønske er at sørge for organiseret musikundervisning og folkene bag, med dronning Maxima i spidsen, kæmper for, at musik skal være en del af de faste skoleskemaer for alle børn i grundskolen i hele Holland.

Sagen er vigtig for dronning Maxima, der også promoverede den sidste år, trods coronapandemien.

I år bliver dronningen desuden fejret i forbindelse med arrangementerne i kampagnen.

Man har nemlig valgt at kalde årets indsats "50 days of music" i anledningen af dronningens 50-års fødselsdag den 17. maj.

Dronning Maxima i lækker forårsmode

På andendagen, hvor dronning Maxima blandt andet besøgte byerne Roermond, Soest og Lisse, havde dronningen valgt et lækkert, sart rosa sæt fra yndlingsmærket Natan.

Den luftige skjortebluse passede perfekt til nederdelen i a-snit med guldbroderier og de sartrosa ruskindsstiletter fra italienske Gianvito Rossi.

Dertil bar dronning Maxima et hårbånd med blomsterbladsdetaljer fra belgiske Fabienne Delvigne og markante øreringe fra hollandske Steltman.

Se nærmere på dronning Maximas outfit i galleriet øverst.

Læs mere om: