18. mar. 2015
Af af Dorte Quist

Her er billederne: De kongeliges sikkerhedskortege slukkede kaffetørsten

Sikkerhedsfølge
Sikkerhedsfølge
Foto: Dorte Quist
Det hollandske kongepars sikkerhedskortege så deres snit til at nyde en kop kaffe, mens dronning Maxima og kong Willem-Alexander besøgte Bispebjerg Hospital.

Et kongeligt følge af motorcykelbetjente og sikkerhedsfolk behøver ikke undertrykke kaffetørsten, mens der er fint besøg for Holland i de her dage.

Da dronning Maxima og kong Willem-Alexander her til eftermiddag opholdt sig på Bispebjerg Hospital, greb de 13 motorcykelbetjente plus sikkerhedsfolk og chaufførere chancen for at få en skoldhed kop kaffe udenfor.

Meget praktisk holdt der nemlig to vogne fra firmaet Kalles Kaffe, der er en mobil kaffebar, som tilbyder diverse varme drikke i forbindelse med større begivenheder og ved arbejdspladser.

Kortegen nød kaffe

Det faldt i god jord hos sikkerhedsfølget, der var kørt med det hollandske kongepar fra færgen ved Kalundborg, for den halve time besøget varede blev nemlig brugt på kaffedrikning.

Al personalet i kortegen flokkedes om de små vogne, mens dronning Maxima og kong Willem-Alexander betragtede udstillingen indenfor, og de to unge medarbejdere fra kaffevognene havde travlt, mens det hele stod på.

LÆS MERE: Det hollandske kongepar besøgte Bispebjerg hospital.

https://imgix.billedbladet.dk/kaffe1.jpg
Foto: Dorte Quist

Læs mere om: