Hjemme hos dronning Maxima: Se de spændende detaljer

Dronning Maxima giver et kik ind i hendes private kontor på paladset.

Mange af os sidder hjemme og passer vores arbejde i denne tid - og har nok efterhånden fået indrettet et  lille hjemmekontor. Dronning Maxima passer også en stor del af sit arbejde hjemme på paladset Huis Ten Bosch i Haag - og i en serie nye billeder får vi et unikt indblik i dronningens elegante hjemmekontor.

Det sker i forbindelse med, at hun via internet og kamera afleverede årsrapporten om sit arbejde i FN til organsationens generalsekretær António Guterres. Dronnning Maxima er særlig rådgiver for organisationen i dens arbejde med at finansiere indsatsen for at forbedre fattiges liv over hele verden.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Smagfuldt og klassisk

Maxima har indrettet sit kontor smagfuldt, eksklusivt og enkelt. Med smukke porcelænsgenstande, både på det antikke arbejdsbord og på konsolen i baggrunden, der også smykkes af en imponerende, gylden bordlampe. I vitrineskabene ser man en række smukke genstande - formentlig fra de kongeliges store samlinger. 

I modsætning til kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har den hollandske dronning i indretningen ikke givet udtryk for, at hun synes, moderne kunst hører hjemme på væggen. Tapetet på væggen er smukt med historiske motiver.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden