Holland i oprør: Maximas datter mobbes

Dronning Maxima, kronprinsesse Amalia

Dronning Maxima, kronprinsesse Amalia

Foto: Mega
"Respektløst og nedværdigende" mener hollænderne om et portugisisk magasin, der har kaldt deres kronprinsesse "stor".

I Holland har reaktionerne været voldsomme, efter det portugisiske magasin Cara brugte udtrykket "plus size" (ekstra størrelse) om dronning Maxima og kong Willem-Alexanders 16-årige datter, kronprinsesse Amalia. De søde fotos af mor og datter blev taget ved familiens slot, Huis Ten Bosch i forbindelse med den årlige sommerfotografering af kongefamilien.

 

En smuk og følsom pige

Hollænderne har givet massiv støtte til deres unge kronprinsesse på de sociale medier efter magasines Caras kommentarer - og de fleste mener, at  det er respektløst og nedværdigende at der fokuseres på Amalies fysik og ikke på hendes præstationer og måde at være på.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

 

 

"Det er ganske afskyeligt. De rakker ned på Amalia - en smuk, følsom og intelligent teenager. Magasinet taler om mobning - men gør præcist det samme selv. De sender et meget farligt budskab til 16-årige piger, som læser den slags" skriver for eksempel en bruger på twitter.

Dronning Maxima, kronprinsesse Amalia
Foto: Mega

Dronning Maxima, kronprinsesse Amalia

 

I denne uge udgave af BILLED-BLADET - til salg fra den 20. juli - kan du se alle de skønne fotos fra den årlige sommerfotografering i Holland.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden