Hollands kongefamilie i miniatureudgave

Kong Willem-Alexander

Kong Willem-Alexander

Foto: AOP
Kong Willem-Alexander blev præsenteret for en meget lille udgave af sig selv og familien. Se med her...

3D-printere er i øjeblikket en af de største teknologiske bedrifter - og af forskellige årsager. Det er ikke kun fordi det er cool at kunne printe stort set hvad som helst, men teknikken kan også potentielt redde menneskeliv ved at producere bio-printede organer.

Onsdag oplevede den hollandske Kong Willem-Alexander hvad denne nye teknologi har at byde på, da han besøgte Shell Technology Centre i Amsterdam.

Kongen var gæst for at fejre 100-års jubilæet for centret under temaet ”Shaping the future of energy through innovation”, og under besøget modtog han en speciel 3D-gave - et sæt friskt printede manchetknapper, der hver tog 15 minutter at producere.

Besøget til teknologicentret er ikke Willem-Alexanders eneste møde med 3D-print denne uge. Tidligere på ugen besøgte han miniaturebyen Madurodam i Haag, hvor han så en meget tro miniversion af den hollandske kongefamilie.

Maxima, Willem-Alexander, Catharina-Amalia, Alexia og Ariens miniversioner er skabt ud fra de scanninger som familien fik lavet da de kom hjem fra Brasilien.

Ifølge NOS – Netherlands Broadcasting Foundation - foreslog Madurodam konceptet for kongefamilien, der var vilde med idéen.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden