Lørdag, 18. juni 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Ikke som forventet: Denne kongelige fulgtes prinsesse Amalia med til prinsesse-fest i Norge

Prinsesse Amalia

Prinsesse Amalia

Foto: Danapress/Ritzau Scanpix
Prinsesse Amalia var fredag med til at fejre prinsesse Ingrid Alexandra på den store gallaaften i Norge, og lidt uventet ankom hun arm i arm med Spaniens kong Felipe.

Hvis man er royalist, var fredag aften en af de helt store, for her var mange af Europas kongelige samlet til stor gallamiddag på Kongeslottet i Norge.

Anledningen var prinsesse Ingrid Alexandras 18-års fødselsdag, og det strømmede til med royale gæster på den særlige festaften.

Fulgtes med Spaniens konge

Gæstelisten bugnede med regenter, tronfølgere og prinser og prinsesser. Blandt andre var Hollands prinsesse Amalia med til at fejre prinsesse Ingrid-Alexandra, og hun vakte opsigt ved ankomsten til gallamiddagen.

Læs hele gæstelisten her

Det var nemlig ikke ”hr. hvem som helst”, hun fulgtes med.

18-årige prinsesse Amalia ankom nemlig arm i arm med Spanien kong Felipe. Hverken hans hustru dronning Letizia eller datteren prinsesse Leonor var med på den fornemme aften. Derfor kunne kong Felipe i stedet følge prinsesse Amalia til bords.

Lige bagved den lidt uventede kongelige konstellation ankom prinsesse Amalias forældre, dronning Maxima og kong Willem-Alexander.

Prinsesse Amalia og kong Felipe

Foto: Danapress/Ritzau Scanpix
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden